Astăzi, 5 octombrie 2015, avem două vești foarte bune

Astăzi, 5 octombrie 2015, avem două vești foarte bune

Astăzi, 5 octombrie 2015, avem două vești foarte bune pentru cei ce doresc permisul de conducere.

Prima veste foarte bună. Regulile examenului au fost modificate, astfel că persoanele care vor susține examenul auto teoretic (sala) începând cu data de astăzi (5 octombrie 2015) nu vor mai repeta acest examen în cazul în care pică proba practică (traseul).

Mai exact, de la acea dată, persoanele care vor trece cu succes de proba teoretică vor putea susține proba practică de mai multe ori, în cazul în care o pică, în perioada de valabilitate a cursurilor absolvite. În acest sens, candidații vor fi nevoiți să achite taxa de examinare și să facă cel puțin încă șase ore suplimentare de pregătire practică.

Din actul normativ publicat în Monitorul Oficial la începutul acestei luni. - "Calificativul 'admis' la proba teoretică permite susținerea probei practice în perioada de valabilitate a cursului de pregătire teoretică și practică (...) Candidații declarați 'respins' la proba practică pot fi programați pentru susținerea unei noi probe după o perioadă de cel puțin 15 zile, cu achitarea taxei de examinare și prezentarea dovezii care atestă efectuarea a cel puțin șase ore suplimentare de pregătire practică într-o școală de conducători auto autorizată”.


În același timp, candidații care nu se vor prezenta la proba practică vor putea să ceară o nouă programare oricând în perioada de valabilitate a cursului de pregatire. Dacă trece un an de la absovirea cursului, susținerea examenului auto este condiționată de efectuarea unui nou curs de pregătire.

În altă ordine de idei, cei care vor pica proba teoretică după data de 5 octombrie vor putea să susțină o nouă examinare după cel puțin 15 zile de la respingere, cu achitarea taxei aferente.

Important! Potrivit noilor prevederi, vor putea să susțină proba practică de mai multe ori doar candidații care promovează proba teoretică începând cu data de 5 octombrie. Asta înseamnă, mai exact, că persoanele care susțin și promovează proba teoretică înainte de 5 octombrie trebuie să o susțină din nou dacă pică proba practică.

A doua veste foarte bună. Site-ul Scoala Rutiera (www.scoalarutiera.ro) ce ofera utilizatorilor săi toate elementele de care aceștia au nevoie pentru pregătirea în vederea obținerii permisului de conducere vine în ajutorul doritorilor de permis de conducere cu un nou element.

Școala Rutieră ofera, începand de astăzi, seturi de chestionare predefinite și explicate pentru fiecare categorie de permis.

De exemplu, categoria B are un set de 45 de chestionare predefinite ce înglobează toate întrebarile de la examenul oficial de la poliție, toate fiind explicate audio-video sau text.

Această îmbunatațire se datorează cererii utilizatorilor site-ului de a realiza acest set de chestionare predefinite explicate, pentru a le oferii acestora cea mai eficiență cale de învațare pentru obținerea permisului auto.

Până acum, www.scoalarutiera.ro oferea un generator de chestionare, identic cu cel de la examinarea DRPCIV, care genera automat și aleator un chestionar, dintr-o bază de întrebaări de la examenul auto. Acest generator, formand aleator chestionarul, putea repeta întrebări de la un chestionar la altul, lucru deranjant pentru utilizatori. Dar de acum totul s-a schimbat din bine în mai bine.

Utilizatorii ce au cont pe Scoala Rutiera, vor beneficia și de o statistică ce va oferii informații despre procesul de parcurgere al chestionarelor iar după terminarea unui chestionar predefinit în contul utilzatorului se rețtine rezultatul final al testului, numărul de puncte și calificativul obținut ADMIS sau RESPINS. Acest lucru este de mare ajutor pentru a vă putea da seama de nivelul de pregatire la care ați ajuns pâna în acel moment sau să puteți relua chestionarele la care ați fost declarat RESPINS.

În viitorul apropiat, Scoala Rutiera va mai veni cu noi surprize, totul pentru ca procesul de învațare să fie unul ușor și pe întelesul tuturor.


Toate aceste vești foarte bune vin împreună cu o veste și mai bună. Așa cum Scoala Rutiera v-a obișnuit Totul este GRATUIT!

Chestionare auto DRPCIV explicate audio-video GRATIS!

                    

2 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

© Copyright Școala Rutieră 2024. Toate drepturile rezervate.