Întrebări oficiale drpciv

Întrebări oficiale drpciv

Majoritatea ne întreabă "Pe Școala Rutieră sunt aceleași întrebări ca la DRPCIV?"

Am să vă răspund la această întrebare demonstrându-vă că pe www.scoalarutiera.ro sunt aceleași întrebări ca la examenul oficial de la DRPCIV. Pentru a vă demonstra acest lucru am realizat acest video în care am sa intru pe www.drpciv.ro adică pe siteul oficial al poliției (ATENȚIE! site-urile derivate din DRPCIV nu sunt cele oficiale) și am să copiez toate întrebările dintr-un chestionar și am să le caut pe Școala Rutieră pentru a vă face să aveți încredere ca aceste chestionare drpciv sunt cele oficiale de la examenul de la poliție. La finalul acestui video de mai jos vă veți întării încrederea în Școala Rutieră și va veți convinge ca avem chestionare drpciv oficiale.

Video demonstrativ. Avem aceleași întrebări de la DRPCIV!

Mai mult de atât, aceste chestionare drpciv de pe Școala Rutieră sunt explicate audio video prin animații 3D. De ce aveți nevoie de aceste explicații video? Pentru că astfel veți învăța mult mai repede și mai eficient, vă veți da seama unde și de ce gresiți și într-un final veți ajunge un sofer responsabil si educat. Intrați AICI pentru a vedea diferențele dintre DRPCIV și Școala Rutieră.

De ce este mai bun scoalarutiera.ro decat drpciv.ro?

  • Ofera o cale de învațare eficientă (nu doar chestionare auto) trecând prin cei 4 pași de învățare ești pregătit 100% să iei permisul din prima încercare.
  • Ai legislația rutieră actualizată dar și un curs de legislație simplificat, pe înțelesul tuturor.
  • Ai toate indicatoarele și marcajele rutiere explicate amănunțit (acestea au un rol foarte important în tot ceea ce înseamnă circulația rutieră)
  • Ai un mediu de învățare explicat audio video în care treci prin toate întrebările de la examenul oficial DRPCIV. Aceste întrebări sunt cele de pe www.drpciv.ro și sunt explicate audio video.
  • Ai posibilitatea să îți testezi cunoștințele acumulate, vei face asta în pasul 4 - Examinare online conform DRPCIV, unde găsești chestionare auto identice cu cele de la examenul oficial de la poliție dar cu câteva înbunătățiri pentru a fi mult mai eficient.
  • Chestionarele auto nu se opresc după 5 întrebări greșite și nici după cele 30 de minute, ele continuă până la final unde iți va arăta la câte întrebări ai greșit și la câte ai răspuns corect.
  • La finalul fiecărui chestionar îți va afișa toate întrebările la care ai răspuns greșit și explicațiile video ale acestor întrebări ca să îți poti da seama unde și de ce ai greșit. Astfel vei acoperii din mers golurile pe care nu le-ai umplut dealungul celor 4 pași de învățare.
  • Site-ul funcționează pe toate browserele, recomandate fiind: Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari și Microsoft Internet Explorer.
  • Funcționează pe toate dispozitivele: desktop pc, laptop, tablete și smartphone. Are un design care se adaptează în funcție de dimensiune ecranului dispozitivului. Pe tablete și smatrphone, indiferent de tipul și sistemul de operere al acestora, siteul va arăta exact ca o aplicație mobilă. Diferența dintre o aplicație și acest site este ca pe scoalarutiera.ro, veți avea nevoie de conexiune la internet. Dar acesta consumaă foarte puțin.
  • Ai și explicație text, în caz că nu poți viziona explicația video din cauza conexiunii lente la internet.
  • La fiecare întrebare există și un articol de referință din legislația în vigoare, acesta vine să argumenteze explicația video sau text.
  • Găsiți sfaturi utile pentru șoferii începători. Acestea sunt sfaturi simple dar vă vor ajuta la început, deoarece nimeni nu s-a născut învățat, toate se învață în timp, dar cu un asemea ajutor se învață mult mai bine și mai ușor.
  • Nu are probleme de conexiune, functionează bine și constant.
  • Poți discuta cu ceilalți utilizatori ai site-ului prin comentarii facebook si alte câteva facilități.

92 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

© Copyright Școala Rutieră 2024. Toate drepturile rezervate.