Cum mă înregistrez?

Nu știi cum să îți creezi un cont de utilizator pe Școala Rutieră​?

Îți vom arăta în VIDEO de mai jos cum să îți creezi un cont de utilizator (cum să te înregistrezi) pe Școala Rutieră.


Există 3 metode prin care vă puteți crea un cont de utilizator, acestea sunt: 

Metoda 1 (fiind metoda recomandată)

Cea mai simplă metodă este să vă autentificați cu una dintre următoarele opțiuni: Autentificare cu Facebook, Autentificare cu Google ori Autentificare cu Apple pe care le găsiți în pagina de Autentificare/înregistrare. Folosind una dintre aceste metode vi se va crea automat un cont de utilizator pe Școala Rutieră, pe baza contului pe care îl aveți deja la Facebook, Google ori Apple. Odată ce v-ați Autentificat cu una dintre aceste metode, dacă doriți să învățați și de pe alte dispozitive (smartphone/tabletă/laptop) trebuie doar să folosiți aceeași metodă de autentificare pe care ați folosit-o anterior (Facebook/Google/Apple) și vă va conecta automat în contul deja creat. Încercați să vă creați contul folosind această metodă de autentificare cu Facebook, Google ori Apple. Dacă nu reușiți, încercați cu următoarea metodă. Mergi acum la pagina de Autentificare/înregistrare - click aici!

Metoda 2

Crearea unui cont local, este o altă metodă de a vă crea un cont de utilizator pe Școala Rutieră este, fiind cea mai simplă metodă. Pentru crearea unui cont local este nevoie doar de numele dvs.. Dacă o să învățați mereu doar pe dispozitivul de pe care creați respectivul cont, este metoda perfectă pentru dvs.! Pe viitor o să puteți folosi respectivul cont local și pe alte dispozitive (smartphone/tabletă/laptop), însă va trebui să urmați unele instrucțiuni atunci când o să doriți asta.

Metoda 3

Vă puteți crea un cont de utilizator și prin metoda clasică, pe baza unei adrese de email, această metodă este mai complexă, fiind nevoie de parcurgerea următorilor pași:

  • se apasă butonul Autentificare / Creare cont din colțul dreapta sus al paginii (pe smartphone acesta are pictograma unui omuleț peste care este așezat semnul plus), care vă duce în pagina de Autentificare/înregistrare;
  • apoi veți completa un formular simplu cu datele dvs. și o adresă de email. Atenție, adresa de email trebuie să fie valabilă (funcțională) deoarece pe ea vi se va trimite un email cu un link pe care trebuie să-l accesați pentru a vă activa contul creat;
  • se bifează „Sunt de acord cu termenii, condițiile și politica de confidențialitate”;
  • se apasă butonul Creează contul.
  • după aceea veți primi pe adresa de email pe care ați introdus-o mai devreme un email cu link-ul de activare a contului. Intrați pe email și activați-vă contul! Faceți click pe link-ul de activare. După activarea contului o să vă conecteze automat la noul dvs. cont.

ATENȚIE ! - Crearea unui cont de utilizator pe Școala Rutieră nu este obligatorie, puteți învăța și fără să aveți un cont de utilizator. Îți recomandăm să îți creezi un cont pentru a beneficia de toate funcțiile aplicației.

Acestea sunt metodele prin care vă puteți crea un cont de utilizator pe Școala Rutieră. Alegeți metoda care vi se potrivește. Spor la învățat!

513 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

© Copyright Școala Rutieră 2024. Toate drepturile rezervate.