Semafoare - Indicatoare de avertizare

Ai parcurs 0.0% din Indicatoare de avertizare

Semafoare

Se amplasează la 200 de metri înaintea semaforului electric, unde se consideră că prezența acestuia ar putea surprinde  conducatorii de autovehicule (în general în intersecțiile în forma de '' T '', pe sensul laturii închise a intersecției).

În localitate distanța la care se amplasează acest indicator poate fi redusă la 30 de metri față de semafor.

8 Comentarii Lasă un comentariu

Adina adina
Adina adina 14.08.2021 23:47
Buna daca locuiesc in anglia pot invata semnelele de circulatie si ce e nevoie pe acest site si sa dau testu in aici in anglia
Se merita sa citesc corespunde semnele legislamcile ca aici vreau sa stiu daca ma apuc serios sa citesc de aici sau nu va multumesc
Admin DRPCIV
Admin DRPCIV 15.08.2021 06:37

Legislatia din Romania nu este la fel ca cea din Anglia, dar regulile de circulatie se aseamana. Deci poti invata si de aici baza si apoi sa te perfectionezi pe legislatia din Anglia.


Florina Slavu
Florina Slavu 01.09.2020 10:40
Buna am o întrebare dacă învăț de pe acest site pot sa dau de permis in Germania și tot in limba romana ?
Admin Școala Rutieră
Admin Școala Rutieră 22.09.2020 09:04

Intrebarile din Germania nu sunt cele de aici de pe scoala riutiera. Acolo ai intrebarile doar pentru Germania si iti va da varianta tradusa in limba romana.Dar legislatia este, in mare parte, aceeasi. Poti urma pasul 1 si 2 de aici de pe site si apoi sa faci chestionarele celor din Germania si ai sa vezi ca o sa te ajute mult.


Catalina Ioana Ciordas
Catalina Ioana Ciordas 20.07.2020 18:20
Buna, Scoala Rutiera, doresc sa am permisul, de vreo doua saptamani studiez pe site-ul acesta, acum sunt aici, la indicatoare. As avea cateva intrebari, cum recomandati sa se procedeze: mai intai sa studiez toti cei patru pasii pe rand in ordinea lor si dupa finalizarea acestui site sa ma inscriu la scoala de soferi sau si acum in timp ce tot studiez invatatul pe site-ul acesta? alta intrebare ar fi ca eu nu am masina dar daca voi reusi, cum voi putea sa invat si sa exersez condusul, in astfel de cazuri, cum se procedeaza?
Admin Școala Rutieră
Admin Școala Rutieră 02.08.2020 10:18

Buna ziua! Îți recomandam sa te înscrii la o scoală de șoferi de pe acum si sa înveți de pe acest site in continuare prin urmarea celor 4 pași in ordine corecta. Partea de teorie o sa o poți învăța aici pe site iar partea de practica (conducerea efectiva a mașinii) o vei face cu instructorul de la școala ta de șoferi.


Robert Valentin Ionescu
Robert Valentin Ionescu 24.03.2019 13:27
Are ceva daca invat prima data indicatoarele rutiere si apoi cursul de legislatie , ca si in cartile de la legislatie prima data apar semnele apoi treci la altceva .
Admin DRPCIV
Admin DRPCIV 24.03.2019 16:59

Important este sa treci prin toti pasii de invatare.


Lasă un comentariu

© 2021 All rights reserved.

Îți recomandăm să îți creezi un cont! Este gratuit!

De ce sa îți creezi cont? Vei beneficia de toate funcțiile acestui site, cum ar fi:

Pentru a crea un cont nou ↓

Pentru a crea un cont nou cu facebook ↓

Login cu Facebook

Dacă ai deja un cont, conectează-te aici ↓