Pasul 2 - Indicatoare și marcaje explicate » Indicatoare de interzicere sau restrictie

Ai parcurs 0% din Indicatoare de interzicere sau restrictie

Accesul interzis autovehiculelor și vehiculelor cu tracțiune animală

Denumire:

„Accesul interzis autovehiculelor și vehiculelor cu tracțiune animală”

Semnificație (informație importantă):

Acest indicator interzice accesul autovehiculelor și vehiculelor cu tracțiune animală pe sectorul de drum la capetele căruia se găsește instalat. La capătul opus al drumului se găsește instalat un indicator cu aceiași semnificație.

Amplasare (informație suplimentară):

La capetele sectorului de drum pe care se interzice accesul vehiculelor cu motor și a celor cu tracțiune animală.

Alte informații utile (informație suplimentară):

Este posibil ca diferența dintre termenii „autovehicul” și „vehicul” să nu vă fie foarte clară și să vă creeze probleme în a reține semnificația acestui indicator. Pe scurt, pentru a înțelege diferența dintre acestea, trebuie știut că vehicule sunt toate sistemele mecanice care se deplasează pe drum, fie că acestea au sau nu motor. De exemplu, bicicletele, motocicletele, autoturismele, camioanele, etc., toate fac parte din categoria de vehicule. Dar autovehiculele sunt doar acele vehicule care au motor.

Găsiți mai multe despre „Diferența dintre vehicule și autovehicule” în această lecție Audio-Video 3D --> Codul Rutier - Drumul public, termeni și definiții

26 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

Materialele prezentate pe această aplicație web/mobile fac obiectul drepturilor de autor și sunt protejate prin lege. Este permisă folosirea acestora doar în scop educațional personal. Pentru folosirea acestor materiale în alt scop decât cel educațional personal vă rugăm să ne contactați.

© Copyright Școala Rutieră 2023

Toate drepturile rezervate.