Accesul interzis vehiculelor cu înălțimea mai mare de ... m - Indicatoare de interzicere sau restrictie

Ai parcurs 0.0% din Indicatoare de interzicere sau restrictie

Accesul interzis vehiculelor cu înălțimea mai mare de ... m

Indicatorul rutier interzice accesul vehiculelor, dacă înălțimea acestora, inclusiv a încărcăturii, depășește dimensiunea înscrisă pe indicator (ex: capetele podurilor, pasaje inferioare, etc.).

5 Comentarii Lasă un comentariu

Sorina Lucas
Sorina Lucas 12.02.2020 21:15
Buna ziua am o întrebare doresc sa invat pentru permisul de conducere pot invata de aici? Toti cei 4 pasi Sau trebuie si din carte ???? Neaparat va multumesc frumos!
Admin Școala Rutieră
Admin Școala Rutieră 13.02.2020 07:22

Da, învață de aici toți cei 4 pași de invatare si nu mai ai nevoie de carte. Tot ce găseai in carte se găsește si aici dar mai bine explicat.La examenul oficial de la DRPCIV vei avea fix aceleași întrebări ca aici pe Școala Rutieră, cu fix aceleași variante și așezarea variantelor de răspuns este fix aceeași, iar variantele corecte vor fi exact cele de aici. Toate întrebările care îți pot cădea la sală se găsesc aici pe Școala Rutieră, în pasul 3 "Mediu de învățare". În cele 45 de chestionare se găsesc toate întrebările din Mediul de învățare, dar fără câteva întrebări. Acestea câteva întrebări au fost adăugate de c*rând la examenul DRPCIV și le vei găsi doar în Mediul de învățare, de aceea este necesar să faci și Mediul de învățare. Urmează toți cei 4 pași de învățare iar la sală să te duci atunci când faci toate cele 45 de chestionare de la pasul 4 cu 25-26 de puncte, de preferat 26 de puncte.


Sorina Lucas
Sorina Lucas 16.02.2020 23:08
Multumesc frums pentru raspuns si pentru sfat asa am sa fac numai bine va doresc .
Denys Dodita
Denys Dodita 10.09.2019 19:27
sa zicem ca am o masina cu inaltimea de 4m si intalnesc semnul,in exemplul dat de pe google maps,ce ar trebui sa fac ? unde as putea sa intorc ca nu am voie sa continui drumul ?
Admin Școala Rutieră
Admin Școala Rutieră 01.11.2019 20:33

In acel loc este repetat indicatorul, pentru siguranță. Indicatorul este instalat si la prima intersecție din spate, unde poți întoarce.


Lasă un comentariu

© 2021 All rights reserved.

Îți recomandăm să îți creezi un cont! Este gratuit!

De ce sa îți creezi cont? Vei beneficia de toate funcțiile acestui site, cum ar fi:

Pentru a crea un cont nou ↓

Pentru a crea un cont nou cu facebook ↓

Login cu Facebook

Dacă ai deja un cont, conectează-te aici ↓