Pasul 2 - Indicatoare și marcaje explicate » Indicatoare rutiere temporare

Ai parcurs 0.0% din Indicatoare rutiere temporare

Abatere temporară

Indicatorul rutier se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, iar drumul prezintă o abatere temporară.

2 Comentarii Lasă un comentariu


Stanescu Daniela
Stanescu Daniela 22.11.2019 07:35
daca acest indicator este amplasat inainte de o intersectie semaforizata pe un drum cu 3 benzi pe sens inseamna ca cel de pe banda 1 are prioritate de trecere fata de cel de pe banda 2 ?
Dan Munteanu
Dan Munteanu 18.02.2020 11:50
Acest indicator precizeaza faptul ca pe prima banda nu se circula - banda 2 devenind banda 1, banda 3 devenind banda 2. Actiunea acestui indicator se finalizeaza cand vom intalni indicator pe fundal galben care ne permite revenirea pe prima banda - am depasit zona unde se efectueaza lucrari, sau in prima intersectie, unde cei care vor sa faca dreapta se vor inscrie in intersectie de pe a doua banda, cei care merg inainte se vor putea incadra pe ambele benzi de circulatie, iar cei care vor sa faca stanga se vor incadra pe banda a treia. In cazul expus de tine, intersectie semaforizata - se vor urmari indicatiile semafoarelor. Daca exista si semne de obligatie a directiei, se va proceda la urmarirea acestora si te vei incadra ca la orice alta intersectie semaforizata.

Lasă un comentariu

© 2022 All rights reserved.

Îți recomandăm să îți creezi un cont! Este gratuit!

De ce sa îți creezi cont? Vei beneficia de toate funcțiile acestui site, cum ar fi:

Pentru a crea un cont nou pe baza unei adrese de email ↓

Pentru a te autentifica cu Facebook ↓

Autentifică-te cu Facebook

Ai deja cont creat? Autentifică-te aici! ↓