Pasul 2 - Indicatoare și marcaje explicate » Marcaje Longitudinale

Ai parcurs 0% din Marcaje Longitudinale

Marcaj de separare a sensurilor de circulaţie format dintr-o linie continuă dublă. Marcaj de delimitare a benzilor de circulaţie de acelaşi sens cu linie discontinuă. Marcaj de delimitare a p

Marcaj de separare a sensurilor de circulaţie format dintr-o linie continuă dublă (pe mijlocul drumului). Se aplică pe drumurile cu cel puţin două benzi de circulaţie pe sensul de deplasare. Acest marcaj interzice trecerea cu vehiculul peste el.

Marcaj de delimitare a benzilor de circulație de pe același sens format dintr-o linie discontinuă simplă (delimitează benzile de pe același sens). Acest marcaj permite încălcarea lui (de exemplu pentru depășire).

Marcaj de delimitare a părţii carosabile cu linie discontinuă (marginea drumului). Acest marcaj permite încălcarea lui (de exemplu pentru oprire).

8 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

Materialele prezentate pe această aplicație web/mobile fac obiectul drepturilor de autor și sunt protejate prin lege. Este permisă folosirea acestora doar în scop educațional personal. Pentru folosirea acestor materiale în alt scop decât cel educațional personal vă rugăm să ne contactați.

© Copyright Școala Rutieră 2023

Toate drepturile rezervate.