Pasul 3 - Mediu de învățare » GENERAL (toate întrebările) Categoria A (A, A1, A2, AM)

% din tot PASUL 3 (0 din 403)
Mediu de învățare GENERAL (toate întrebările) Categoria A (A, A1, A2, AM)
Întrebarea 232 din 403

Motociclistul intră în intersecţie:

A ultimul;
B primul;
C al doilea.

Explicație (actualizată 2023)

Explicație text categoria A / chestionare auto drpciv:
Intersecția din imagine este dirijată cu indicatoare de reglementare de prioritate, sub fiecare indicator se gasește câte un panou adițional care ne indică direcția drumului cu prioritate.
Autocamionul vine de pe un drum fără prioritate, întâlnind indicatorul “Cedează trecerea” și are obligația să le acorde prioirtate celorlalte autovehicule.
Motocicleta și autoturismul vin de pe drumurile cu prioirtate, ambele întâlnind indicatorul “Drum cu prioritate”, între acestea s-a creat o situație de egalitate, situație în care se va aplica regula priorității de dreapta, motocicleta părăsind drumul cu prioritate îi va ceda trecerea autoturismului deoarece acesta îi vine din partea dreaptă.
Ordinea de trecere este următoarea: autoturismul, motocicleta iar ultimul prin această intersecție va trecre autocamionul.
Așadar răspunsul corect este: C

Chestionare auto drpciv categoria A explicate.

Te întrebi dacă avem aceleași întrebări ca la examenul oficial ??? DA, avem aceleași întrebări. Vezi în acest VIDEO -->> Da, avem întrebările de la DRPCIV

0 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

Materialele prezentate pe această aplicație web/mobile fac obiectul drepturilor de autor și sunt protejate prin lege. Este permisă folosirea acestora doar în scop educațional personal. Pentru folosirea acestor materiale în alt scop decât cel educațional personal vă rugăm să ne contactați.

© Copyright Școala Rutieră 2023

Toate drepturile rezervate.