Pasul 3 - Mediu de învățare » GENERAL (toate întrebările) Categoria C (C, C1)

% din tot PASUL 3 (0 din 518)
Mediu de învățare GENERAL (toate întrebările) Categoria C (C, C1)
Întrebarea 359 din 518

Puteţi efectua virajul spre stânga, atunci când conduceţi un autocamion în apropierea unei intersecţii, în care întâlniţi semnalul de culoare verde al semaforului, precum şi indicatorul „Înainte sau la dreapta“?

A indicatorul trebuie respectat numai în cazul în care semaforul nu funcţionează, deci puteţi efectua virajul spre stânga;
B nu puteţi executa virajul;
C trebuie să aşteptaţi schimbarea culorii semaforului.

Explicație (actualizată 2023)

Explicație text categoria C / chestionare auto drpciv:
Indicatorul „Înainte sau la dreapta“ este un indicator de obligare care vă obligă să circulați doar pe direcțiile înainte sau la dreapta. Semnificația acestui indicator va fi respectată împreuna cu semnalul semaforului lângă care este instalat. Deci NU puteţi efectua virajul spre stânga, atunci când conduceţi un autocamion în apropierea unei intersecţii, în care întâlniţi semnalul de culoare verde al semaforului, precum şi indicatorul „Înainte sau la dreapta“.
Răspuns corect: B
 
Chestionare auto drpciv categoria C explicate.
Te întrebi dacă avem aceleași întrebări ca la examenul oficial ??? DA, avem aceleași întrebări. Vezi în acest VIDEO -->> Da, avem întrebările de la DRPCIV

5 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

Materialele prezentate pe această aplicație web/mobile fac obiectul drepturilor de autor și sunt protejate prin lege. Este permisă folosirea acestora doar în scop educațional personal. Pentru folosirea acestor materiale în alt scop decât cel educațional personal vă rugăm să ne contactați.

© Copyright Școala Rutieră 2023

Toate drepturile rezervate.