Pasul 3 - Mediu de învățare » GENERAL (toate întrebările) Categoria C (C, C1)

0% PASUL 3 - Mediu de învățare (0 întrebări din 518)
Mediu de învățare GENERAL (toate întrebările) Categoria C (C, C1)
Întrebarea 473 din 518

În spatele unui autocamion s-a format o coloană de autoturisme. Care dintre acestea trebuie să se angajeze primul în depăşire, în spiritul conduitei preventive?

A ultimul autovehicul din coloană;
B primul autovehicul de după autocamion;
C autovehiculul care circulă la mijlocul coloanei.

Explicație (actualizată 2023)

Explicație text categoria C / chestionare auto drpciv:
Atunci când în spatele unui autocamion s-a format o coloană de autoturisme. Cel care trebuie să se angajeze primul în depăşirea autocamionului, în spiritul conduitei preventive, este primul autovehicul de după autocamion. Ar fi ideal dacă în trafic toți conducătorii ar conduce preventiv, dar sunt mulți care nu țin cont de conduita preventivă, de aceea este obligatoriu ca în totdeauna să vă asigurați din spate atunci când intenționați să depășiți, chiar și atunci când sunteți primul autovehicul dintr-o coloană.
Răspunsul corect: B
Chestionare auto drpciv categoria C explicate.
Te întrebi dacă avem aceleași întrebări ca la examenul oficial ??? DA, avem aceleași întrebări. Vezi în acest VIDEO -->> Da, avem întrebările de la DRPCIV

0 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

Materialele prezentate pe această aplicație web/mobile fac obiectul drepturilor de autor și sunt protejate prin lege. Este permisă folosirea acestora doar în scop educațional personal. Pentru folosirea acestor materiale în alt scop decât cel educațional personal vă rugăm să ne contactați.

© Copyright Școala Rutieră 2023

Toate drepturile rezervate.