Pasul 3 - Mediu de învățare » GENERAL (toate întrebările) Categoria C (C, C1)

0% PASUL 3 - Mediu de învățare (0 întrebări din 518)
Mediu de învățare GENERAL (toate întrebările) Categoria C (C, C1)
Întrebarea 60 din 518

Care dintre indicatoarele alăturate interzice conducătorilor de autocamioane să depăşească motociclete fără ataş?

A numai indicatorul 1;
B numai indicatorul 2;
C ambele indicatoare.

Explicație (actualizată 2023)

Explicație text categoria C / chestionare auto drpciv:
Indicatorul 1 se numeste „Depasirea interzisa autovehiculelor destinate transportului de marfuri”. Are rolul de a preciza inceputul sectorului de drum pe care manevra de depasire le este interzisa autovehiculelor destinate transportului de marfuri.
Indicatorul 2 se numeste „Depasirea autovehiculelor, cu exceptia motocicletelor fara atas, interzisa”. Conducatorul auto care intalneste acest indicator nu are voie sa depaseasca niciun vehicul cu motor, cu exceptia motocicletelor fara atas, insa are voie sa depaseasca vehicule simple (biciclete, vehicule cu tractiune animala, vehicule impinse sau trase cu bratul).
Deci la intalnirea indicatorului 1 va este interzisa manevra de depasire a tuturor vehiculelor, iar la intalnirea indicatorului 2 va este interzisa manevra de depasire, cu exceptia motocicletelor fara atas, insa aveti voie sa depasiti vehicule simple (biciclete, vehicule cu tractiune animala, vehicule impinse sau trase cu bratul).
Răspuns corect: A
 
Chestionare auto drpciv categoria C explicate.
Te întrebi dacă avem aceleași întrebări ca la examenul oficial ??? DA, avem aceleași întrebări. Vezi în acest VIDEO -->> Da, avem întrebările de la DRPCIV

15 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

Materialele prezentate pe această aplicație web/mobile fac obiectul drepturilor de autor și sunt protejate prin lege. Este permisă folosirea acestora doar în scop educațional personal. Pentru folosirea acestor materiale în alt scop decât cel educațional personal vă rugăm să ne contactați.

© Copyright Școala Rutieră 2023

Toate drepturile rezervate.