Pasul 3 - Mediu de învățare » GENERAL (toate întrebările) Categoria C (C, C1)

% din tot PASUL 3 (0 din 518)
Mediu de învățare GENERAL (toate întrebările) Categoria C (C, C1)
Întrebarea 135 din 518

Care dintre indicatoarele alăturate interzice accesul autocamioanelor care transportă încărcături uşor inflamabile?

A indicatorul 1;
B indicatorul 2;
C indicatorul 3.

Explicație (actualizată 2024)

Explicație text categoria C / chestionare auto drpciv:
Indicatorul 1 se numeste „Accesul interzis vehiculelor care transporta substante explozive sau usor inflamabile”. Acesta se monteaza in locul in care accesul vehiculelor care transporta substante explozive sau usor inflamabile este interzis (in general in zonele intens populate sau in zonele unde prezenta unor astfel de substante ar constitui un pericol).
Indicatorul 2 se numeste „Accesul interzis vehiculelor destinate transportului de marfuri”. Acesta se instaleaza la inceputul drumurilor publice pe care accesul vehiculelor destinate transportului de marfuri este interzis. Acest indicator poate fi insotit si de un panou aditional pe care este inscrisa masa maxima autorizata. Vehiculele destinate transportului de marfuri care nu depasesc aceasta masa au voie sa circule pe sectorul de drum respectiv.
Indicatorul 3 se numeste „Accesul interzis vehiculelor care transporta marfuri periculoase”. Acesta se amplaseaza in locul in care accesul vehiculelor care transporta marfuri periculoase este interzis.
Dintre cele 3 indicatoare, cel care interzice accesul autocamioanelor care transportă încărcături uşor inflamabile este indicatorul 1.
Răspuns corect: A
 
Chestionare auto drpciv categoria C explicate.
Te întrebi dacă avem aceleași întrebări ca la examenul oficial ??? DA, avem aceleași întrebări. Vezi în acest VIDEO -->> Da, avem întrebările de la DRPCIV

23 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

© Copyright Școala Rutieră 2024. Toate drepturile rezervate.