Dacă în timpul sau după efectuarea resuscitării cardio-respiratorie a unei victime, observați că aceasta își recapăta pulsul, trebuie să încetati compresiile exterioare ale pieptului.
Răspunsul corect este: A
Felicitari!
Cu placere, felicitari!
Cu placere, felicitari!
In majoritatea judetelor ai nevoie de programare.
Ia legatura cu instructorul tau, el stie cel mai bine cum este la el in judet
Andreea - Du-te la sala atunci cand ai facut toate cele 45 de chestionare cu 25-26 de puncte fiecare, repeta chestionarele la care ai mai putin de 25 de puncte si in caz ca nu ai facut inca mediul de invatare, ar fi bine sa il faci.
In plus in mediul de invatare mai sunt intrebari pe care nu le gasesti in chestionare.
Repeta mediul de invatare pana gresesti cat mai putine intrebari (sub 50 greseli) iar la sala sa te duci cand ai facut chestionarele cu 25-26 de puncte.
Vezi explicatiile video asa retii mai usor.
Recomandam ca sa se faca toti cei 4 pasi de invatare, cel mai important este pasul 3 (Mediu de invatare DRPCIV) unde intrebarile sunt explicate audio - video iar la sala sa te duci atunci cand faci toate cele 45 de chestionare cu 25-26 de puncte.
In acest fel inveti eficient si promovezi examenul teoretic
Du-te la sala atunci cand ai facut toate cele 45 de chestionare cu 25-26 de puncte fiecare, repeta chestionarele la care ai mai putin de 25 de puncte si in caz ca nu ai facut inca mediul de invatare, ar fi bine sa il faci.
In plus in mediul de invatare mai sunt intrebari pe care nu le gasesti in chestionare.
Intrebarile din carte nu sunt ca cele de la examen, o mare parte din intrebari sunt create de cei care au facut cartea, de aceea acolo sunt intrebari mai multe decat aici.
Depinde de judet, intreaba-ti instructorul.
Primul pas este să te asiguri că ai cartea de identitate încă valabilă și că încă semeni cu poza pe care o ai în buletin. În caz contrar, va trebui întâi să îți faci un nou buletin. Schimbările dramatice de aspect, cum ar fi o barbă generoasă, pot să îți pună probleme serioase la ghișeul de la permise auto.
Al doilea pas important este să ai o fișă medicală, pe care o vei obține doar de la o clinică autorizată în urma unor teste. Durează aproximativ trei ore și costul său pleacă de la 125 de lei, dar poate să treacă de 200 de lei în funcție de clinica la care apelezi.
Odată ce ai fișa medicală pentru preschimbare permis, este timpul să plătești taxa de permis. Aceasta costă 68 de lei și poate fi plătită la orice oficiu CEC Bank. Să păstrezi cu grijă chitanța și să ai cartea de identitate când mergi să faci plata. Până în acest moment ai strâns deja câteva acte, deci îți recomandăm să le ții într-un dosar, ca să nu cumva să le pierzi.
Va trebui să faci o copie a cărții de identitate și să ai la tine permisul de conducere care urmează să expire sau a expirat. Permisul pe care vrei să îl schimbi va trebui să îl ai în original. În caz că l-ai rătăcit, va trebui să prezinți dovada pierderii acestuia, respectiv un document care atestă faptul că ai declarat pierderea documentului.
Foarte important este să rețineți că procedura de preschimbare permis în cazul pierderii nu prelungește valabilitatea actului dacă solicitantul nu aduce și un certificat medical în acest sens.
Înainte să mergi la ghișeu, mai trebuie să descarci formularul de solicitare eliberare permis. La fel ca toate actele, acesta trebuie completat și depus personal. Poate fi obținut gratuit de la ghișeu, dar dacă vii cu el imprimat și completat de ”acasă” câștigi timp.
Cu placere, felicitari! Ne bucurăm că vă putem ajuta.
Recomandam ca prima data sa se faca mediul de invatare si abia apoi cele 45 de chestionare, asa se invata cel mai eficient.
In plus in mediul de invatare mai sunt intrebari pe care nu le gasesti in chestionare.
Cu placere, felicitari!
De ce sa îți creezi cont? Vei beneficia de toate funcțiile acestui site, cum ar fi:
Pentru a crea un cont nou pe baza unei adrese de email ↓
Pentru a te autentifica cu Facebook ↓
Autentifică-te cu FacebookAi deja cont creat? Autentifică-te aici! ↓