Mediu de învățare Categoria B (B, B1)

Categoria B (B, B1)
Ai parcurs 0% din mediul de învățare (0 întrebări din 1183)
Întrebarea 423 din 1183

În ce locuri circulaţia cu viteză duce adeseori la accidente?


A în intersecţii;
B în parcări;
C în poligoanele auto.

Explicație întrebare (actualizată 2020)

Pentru varianta  A 

Locurile în care, din cauza circulaţiei cu viteză, se produc cel mai des accidente de circulație sunt intersectiile. Intersecțiile dețin cel mai mare flux de vehicule în mișcare și implică și acordarea priorității, de aceea, dar și din cauza vitezei mari de deplasare sau uneori a vizibilității scăzute, se produc foarte des accidente de circulație. Prudenţa şi o viteză moderată vă vor scuti de aceste evenimente neplăcute.


Pentru varianta  B 

Și în parcari se produc accidente de circulație din cauza vitezei mari de deplasase, dar fluxul de mașini fiind mai mic față de cel din intersecții, accidentele sunt mai puține.


Pentru varianta  C 

În poligoanele auto viteza de deplasare mare nu se utilizează, instructorii auto sunt foarte severi în ceea ce privește viteza de deplasare, de aceea, riscul de a se produce accidente de circulație în poligoanele auto din cauza vitezei de deplasare este foarte redus.


Asadar raspunsul corect este: A

Găsiți aici lecție video cu Obligațiile conducătorilor auto în caz de accident --> Codul Rutier - Obligațiile conducătorilor auto în caz de accident
Te întrebi dacă avem întrebările de la examenul oficial ??? DA, vezi în acest VIDEO -->> Da, avem întrebările de la DRPCIV

2 Comentarii Lasă un comentariu

Doina Dumitrache
Doina Dumitrache 31.07.2018 22:14
Buna seara,daca fac 24/25/26 am sanse sa i-au sala?
Admin Școala Rutieră
Admin Școala Rutieră 01.08.2018 14:16

Repeta toate chestionarele la care ai facut 24 sau mai putin, astfel vei avea sanse bune.Ca sa ai cele mai mari sanse, urmează toți cei 4 pași de învățare, cel mai important este pasul 3 (Mediu de învățare) unde întrebările sunt explicate audio-video, iar la sală să te duci atunci când faci toate cele 45 de chestionare cu 25-26 de puncte, de preferat 26.


Lasă un comentariu

© 2020 All rights reserved.

Îți recomandăm să îți creezi un cont! Este gratuit!

De ce sa îți creezi cont? Vei beneficia de toate funcțiile acestui site, cum ar fi:

Pentru a crea un cont nou ↓

Pentru a crea un cont nou cu facebook ↓

Login cu Facebook

Dacă ai deja un cont, conectează-te aici ↓