Pasul 3 - Mediu de învățare » GENERAL (toate întrebările) Categoria B (B, B1)

% din tot PASUL 3 (0 din 1200)
Mediu de învățare GENERAL (toate întrebările) Categoria B (B, B1)
Întrebarea 434 din 1200

În ce locuri circulaţia cu viteză duce adeseori la accidente?

A în intersecţii;
B în parcări;
C în poligoanele auto.

Explicație (actualizată 2024)

Pentru varianta  A 

Locurile în care, din cauza circulaţiei cu viteză, se produc cel mai des accidente de circulație sunt intersectiile. Intersecțiile dețin cel mai mare flux de vehicule în mișcare și implică și acordarea priorității, de aceea, dar și din cauza vitezei mari de deplasare sau uneori a vizibilității scăzute, se produc foarte des accidente de circulație. Prudenţa şi o viteză moderată vă vor scuti de aceste evenimente neplăcute.


Pentru varianta  B 

Și în parcari se produc accidente de circulație din cauza vitezei mari de deplasase, dar fluxul de mașini fiind mai mic față de cel din intersecții, accidentele sunt mai puține.


Pentru varianta  C 

În poligoanele auto viteza de deplasare mare nu se utilizează, instructorii auto sunt foarte severi în ceea ce privește viteza de deplasare, de aceea, riscul de a se produce accidente de circulație în poligoanele auto din cauza vitezei de deplasare este foarte redus.


Asadar raspunsul corect este: A

Găsiți aici lecție video cu Obligațiile conducătorilor auto în caz de accident --> Codul Rutier - Obligațiile conducătorilor auto în caz de accident
Te întrebi dacă avem aceleași întrebări ca la examenul oficial ??? DA, avem aceleași întrebări. Vezi în acest VIDEO -->> Da, avem întrebările de la DRPCIV

19 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

© Copyright Școala Rutieră 2024. Toate drepturile rezervate.