Pasul 3 - Mediu de învățare » GENERAL (toate întrebările) Categoria C (C, C1)

% din tot PASUL 3 (0 din 518)
Mediu de învățare GENERAL (toate întrebările) Categoria C (C, C1)
Întrebarea 264 din 518

Cum trebuie să procedeze conducătorul unui autocamion la trecerea la nivel cu calea ferată, atunci când barierele sunt ridicate?

A să reducă viteza, fără a depăşi linia continuă pentru oprire;
B să oprească autocamionul în locul unde vizibilitatea este maximă, fără a depăşi indicatorul de prioritate în cruce;
C să reducă viteza autocamionului şi să traverseze cu atenţie, asigurându-se că din partea stângă sau din partea dreaptă nu se apropie un vehicul feroviar.

Explicație (actualizată 2023)

La trecerea la nivel cu calea ferata, atunci cand barierele sunt ridicate, conducatorul unui autocamion trebuie sa reduca viteza autocamionului si sa traverseze cu atentie, asigurandu-se ca din partea stanga sau din partea dreapta nu se apropie un vehicul feroviar. Raspunsul corect este C.

Te întrebi dacă avem aceleași întrebări ca la examenul oficial ??? DA, avem aceleași întrebări. Vezi în acest VIDEO -->> Da, avem întrebările de la DRPCIV

3 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

Materialele prezentate pe această aplicație web/mobile fac obiectul drepturilor de autor și sunt protejate prin lege. Este permisă folosirea acestora doar în scop educațional personal. Pentru folosirea acestor materiale în alt scop decât cel educațional personal vă rugăm să ne contactați.

© Copyright Școala Rutieră 2023

Toate drepturile rezervate.