Pasul 3 - Mediu de învățare » GENERAL (toate întrebările) Categoria C (C, C1)

% din tot PASUL 3 (0 din 518)
Mediu de învățare GENERAL (toate întrebările) Categoria C (C, C1)
Întrebarea 407 din 518

La schimbarea direcţiei de mers spre stânga, la semnalul verde al semaforului, conducătorul de autocamion este obligat să acorde prioritate:

A numai vehiculelor care vin din sens opus;
B vehiculelor care circulă din sens opus şi pietonilor care traversează regulamentar strada pe care acesta urmează să intre, aflaţi pe sensul său de mers;
C numai pietonilor care sunt angajaţi în traversarea străzii.

Explicație (actualizată 2023)

La schimbarea directiei de mers spre stanga, la semnalul verde al semaforului, conducatorul de autocamion este obligat sa acorde prioritate vehiculelor care circula din sens opus si pietonilor care traverseaza regulamentar strada pe care acesta urmeaza sa intre, aflati pe sensul sau de mers. Raspunsul corect este B.

Te întrebi dacă avem aceleași întrebări ca la examenul oficial ??? DA, avem aceleași întrebări. Vezi în acest VIDEO -->> Da, avem întrebările de la DRPCIV

0 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

Materialele prezentate pe această aplicație web/mobile fac obiectul drepturilor de autor și sunt protejate prin lege. Este permisă folosirea acestora doar în scop educațional personal. Pentru folosirea acestor materiale în alt scop decât cel educațional personal vă rugăm să ne contactați.

© Copyright Școala Rutieră 2023

Toate drepturile rezervate.