Pasul 2 - Indicatoare și marcaje explicate » Indicatoare rutiere temporare

Ai parcurs 0.0% din Indicatoare rutiere temporare

Depășirea autovehiculelor, cu excepția motocicletelor fără ataș, intezisă

Indicatoarele rutiere pe fond galben au caracter temporar și se întâlnesc pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă.

Se întâlnește pe sectoarele de drum, unde depășirea autovehiculelor, cu excepția motocicletelor fără ataș, este interzisă

Conducatorul auto care întâlnește acest indicator nu are voie să depășească niciun vehicul cu motor, cu excepția motocicletelor fără ataș, însă are voie să depășească vehicule simple (biciclete, vehicule cu tracțiune animală, vehicule împinse sau trase cu brațul)Acesta se adreseză tuturor conducătorilor de autovehicule (motociclete cu ataș, autoturisme, autocamioane, autobuze, etc.). Nu se adresează celor care conduc motociclete fără ataș.

Raza de acțiune a indicatorului se termină la întâlnirea indicatorului rutier "Sfârșitul interzicerii de a depăși" sau "Sfărșitul tuturor restricțiilor".

De asemenea, zona de acțiune a indicatorului, mai poate fi limitată și de colțul primei intersecții pe sensul de mers (unde îi încetează practic acțiunea).

9 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

© 2023 All rights reserved.

Îți recomandăm să îți creezi un cont! Este gratuit!

De ce sa îți creezi cont? Vei beneficia de toate funcțiile acestui site, cum ar fi:

Pentru a crea un cont nou pe baza unei adrese de email ↓

Pentru a te autentifica cu Facebook ↓

Autentifică-te cu Facebook

Ai deja cont creat? Autentifică-te aici! ↓