Chestionare auto pe telefon

Chestionare auto pe telefon

Chestionare auto DRPCIV explicate pe dispozitive mobile.

Fie că ești în drum spre școală sau spre muncă, Școala Rutieră te însoțește oriunde te-ai afla. Rezolvă chestionare auto dprciv pe tabletă sau smartphone.

Am dezvoltat un website de legislație rutieră care se poate adapta pe toate dispozitivele, fie ele computere desktop sau dispozitive mobile. Așa că puteți accesa site-ul Școala Rutieră de oriunde v-ați afla, important este să aveți o conexiune la internet. În ziua de astăzi majoritatea oamenilor dețin dispozitive mobile și o conexiune la internet pe aceste dispozitive.

Dacă ești o persoană dinamică, dacă îți place să înveți în natură, sau dacă dorești să ai o poziție mai relaxantă decât cea din fața calculatorului, scoalarutiera.ro îți oferă posibilitatea să înveți legislația rutieră și să te pregătești pentru examenul auto acolo unde te simți mai bine. Astfel vei învăta mai relaxat, mai concentrat și bineînțeles, mai eficient.

Cu siguranță o să spuneți "Dacă vreau să învăț, îmi iau o carte și rezolv de acolo chestionare." Problema constă în faptul că acele cărți din care unii rezolvă chestionare, au răspunsuri greșite. Altă problemă este faptul că aceste chestionare din carte nu sunt aceleași chestionare ca cele de la poliție. Iar dacă acea carte este împrumutată de la cineva care a cumparat-o cu ani buni în urmă, cu siguranță or sa fie diferențe, legislația rutieră se schimbă destul de des. Așa că un website updatat la timp, așa cum este scoalarutiera.ro va fi întotdeauna mai sigur și mai eficient decât o carte.


Ce găsești pe acest website? Tot ce ai nevoie pentru a lua permisul din prima!

  1. Curs de legislatie rutiera explicat Audio-Video.
  2. Indicatoare si marcaje rutiere explicte.
  3. Mediu de invatare DRPCIV explicat audio video.
  4. Chestionare auto DRPCIV explicate audio video.
  5. Multe alte informatii necesare cursantilor si soferilor incepatori.


Diferența dintre website-ul desktop și website-ul mobil este doar de așezare a butoanelor. În rest, vă puteti folosi de aceleași funcții de pe orice dispozitiv vă aflați. Pe smartphone site-ul scoala rutiera arată ca în poza de mai jos.

Sunt și persoane cere au dispozitive mobile, ca de exemplu smartphone, dar nu dețin o conexiune la internet. Aceștia doresc o aplicație pe care să o descarce atunci când "prind" puțin internet să o instaleze și să nu mai fie nevoie de conexiune la internet ca să ruleze aplicația. Pentru aceștia, pe viitor, o să dezvoltăm și această aplicație care să nu aibă nevoie de internet pentru rulare și care, asemnea website-ului, să vă ofere explicațiile audio video.

Dacă învățați pe site-ul nostru, www.scoalarutiera.ro, fie de pe desktop, fie de pe dospozitive mobile, vă recomandăm să urmați cei patru pași de învățare pe care îi oferă site-ul. Nu vă recomandăm să rezolvați doar chestionare auto din pasul 4. Acel pas numarul 4 este creat să vă puteți testa cunoștințele acumulate în pasii 1, 2 și 3, pași care vă trec prin tot ceea ce aveți nevoie pentru a obține permisul de conducere din prima încercare.

Spor la învățat eficient și succes la examene!

83 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

© Copyright Școala Rutieră 2024. Toate drepturile rezervate.