Școala Rutieră

www.DRPCIV.ro și www.ȘcoalaRutieră.ro

www.DRPCIV.ro și www.ȘcoalaRutieră.ro

Scoala Rutiera este acelasi cu drpciv.ro? *www.drpciv.ro - Directia Regim Permise de Conducere si Inamtriculare a Vehiculelor. *www.scoalarutiera.ro - Chestionare auto drpciv explicate audio video. Siteul oficial al celor de la politie este www.drpciv.ro! Toate celelalte siteuri cu nume asemanatoare (e-drpciv, i-drpciv, c-drpciv, etc) sunt simple site-uri ale unor oameni simpli care au profitat si inca profita facand bani frumosi de pe urma siteului oficial al politiei. Aceste site-uri nu sunt rau intentionate, insa daca acele chestionare au intrebari gresite, este posibil ca cei ce "invata" din…

Chestionare auto pe telefon

Chestionare auto pe telefon

Chestionare auto DRPCIV explicate pe dispozitive mobile. Fie ca esti in drum spre scoala sau spre munca, Scoala Rutiera te insoteste oriunde te-ai afla. Rezolva chestionare auto dprciv pe tableta sau smartphone. Am dezvoltata un website de legislatie rutiera care se poate adapta pe toate dispozitivele, fie ele computere desktop sau dispozitive mobile. Asa ca puteti accesa siteul Școala Rutieră de oriunde v-ati afla, important este sa aveti o conexiune la internet. In ziua de astazi majoritatea oamenilor detin dispozitive mobile si o conexiune la internet pe aceste dispozitive.

Despre Școala Rutieră

Despre Școala Rutieră

Școala Rutieră este o aplicație mobile/web educațională ce oferă utilizatorilor săi toate elementele de care aceștia au nevoie pentru obținerea permisului de conducere, pentru toate categoriile de permis de conducere. Elementul cheie al acestei aplicații mobile/web sunt explicațiile Audio-Video cu animații 3D pe care le oferă atât pentru a explica legislația rutieră cât și pentru a explica fiecare întrebare din setul de întrebări oficiale DRPCIV.

© 2022 All rights reserved.

Îți recomandăm să îți creezi un cont! Este gratuit!

De ce sa îți creezi cont? Vei beneficia de toate funcțiile acestui site, cum ar fi:

Pentru a crea un cont nou pe baza unei adrese de email ↓

Pentru a te autentifica cu Facebook ↓

Autentifică-te cu Facebook

Ai deja cont creat? Autentifică-te aici! ↓