DRPCIV

Modificări Codul Rutier 2018

Modificări Codul Rutier 2018

Propuneri de modificări ale Codului Rutier pentru 2018 Ordonanța de urgență a Guvernului nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cunoscută și sub numele de Codul Rutier, va fi modificată din nou. Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne spun că, de data aceasta, schimbarea este cerută de transpunerea unor prevederi europene în legislația națională.

Traseul se va da la 30 de zile de la programare

Traseul se va da la 30 de zile de la programare

Veste bună de la Direcția de Permise după haosul creat în sistem. Traseul se va da la 30 de zile de la programare. De-abia la sfârșitul lunii octombrie, Direcția de Permise Auto va avea personal suficient pentru a le permite candidaților pentru permisul auto să susțină proba practică în cel mult o lună. Acum, timpul de așteptare este și de trei luni între examenul scris și traseu. Lipsa de personal de la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), cauzată de desele pensionări, va fi remediată de-abia la sfârșitul lunii octombrie, ne-a transmis comisarul-șef din…

Permisul de conducere pentru mașini mari și transportul persoanelor

Permisul de conducere pentru mașini mari și transportul persoanelor

Permisul de conducere pentru mașini mari și transportul persoanelor: Ce taxe nu se mai plătesc și cum se obține. Pentru mașinile mari, precum și pentru cei care vor să transporte mai mult de opt persoane este necesar un anumit tip de permis de conducere, în unele situații putând fi obținut abia după împlinirea vârstei de 24 de ani, potrivit legislației în domeniu. În mare, procedura de obținere a permisului de conducere nu a cunoscut schimbări în ultima perioadă, numai că începutul lunii februarie dus la eliminarea unor taxe de înscriere, precum și a celei de reexaminare pentru cei care pică examenul…

Modificări în CODUL RUTIER 2017

Modificări în CODUL RUTIER 2017

Aceste modificări au fost deja făcute și în cursul de legislație simplificat de la Pasul 1 din Școala Rutieră. HOTARÂRE pentru modificarea și completarea Regulamentului de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.391/2006 în temeiul art. 108 din Constituția României, republicată, Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Modificări înmatriculare auto 2016

Modificări înmatriculare auto 2016

Actele necesare pentru înmatricularea auto ]n 2016. O serie de modificări ]n procesul înmatriculării unui autoturism au apărut ]n 2016, actele necesare fiind afișate pe site-ul Prefecturii București sau la sediul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Cele mai importante schimbări vizează eliminarea necesității autenticității RAR pentru mașinile înregistrate în România sau plata impozitului de către vânzător, pe anul în curs.

© 2022 All rights reserved.

Îți recomandăm să îți creezi un cont! Este gratuit!

De ce sa îți creezi cont? Vei beneficia de toate funcțiile acestui site, cum ar fi:

Pentru a crea un cont nou pe baza unei adrese de email ↓

Pentru a te autentifica cu Facebook ↓

Autentifică-te cu Facebook

Ai deja cont creat? Autentifică-te aici! ↓