Despre Școala Rutieră

Despre Școala Rutieră
Școala Rutieră este o aplicație mobile/web educațională ce oferă utilizatorilor săi toate elementele de care aceștia au nevoie pentru obținerea permisului de conducere, pentru toate categoriile de permis de conducere.

Elementul cheie al acestei aplicații mobile/web sunt explicațiile Audio-Video cu animații 3D pe care le oferă atât pentru a explica legislația rutieră cât și pentru a explica fiecare întrebare din setul de întrebări oficiale DRPCIV.

Pe Școala Rutieră găsiți și ceea ce majoritatea celor ce vor să obțină permis de conducere caută, mai exact Chestionare Auto DRPCIV. Toate întrebările din chestionarele noastre sunt cele de la examenul oficial de la DRPCIV (de știut că, întrebările din cărți nu sunt aceleași ca cele de la examenul oficial DRPCIV). Mai mult de atât, Școala Rutieră vă oferă explicații Audio-Video cu animații 3D la aceste chestionare auto, astfel utilizatorilor le este mult mai ușor să înțeleagă situația din întrebare, mai ales atunci este destul de greu să-și imagineze situația dintr-o întrebare sau dintr-un text de lege. Aplicația mobile/web Școala Rutieră poate fi accesata gratuit căutând „Școala Rutieră” pe magazinele de aplicații mobile sau accesând www.scoalarutiera.ro.

Uneori și noi ne întrebăm cum a luat naștere aceasta idee, iar răspunsul la aceasta întrebare este cât se poate de simplu. Unuia dintre noi, fiind deja implicat în acest domeniu, îi place ideea de a încerca să schimbe în bine ceea ce înseamnă „circulația rutieră”, orice, oricât de mult sau puțin, el vrea să se implice. Celălalt activează în domeniul Media, și este pasionat de ramura legată de animația grafică tridimensională, pe care o ia foarte in serios, drept dovadă fiind calitatea acestor animații 3D. Bineînțeles că era nevoie și de cineva care să poată susține financiar această investiție ce urma să fie făcută, pentru care a fost și este „responsabil” cel de-al trei-lea, care a venit în sprijinul celor doi de mai sus investind pe partea financiară, și nu numai, fiind și el deja implicat în acest domeniu. Bineînțeles că ne gândim cu toții să scoatem ceva profit din asta, dar nu este pe primul loc acum, deoarece pe primul loc este să ducem acest proiect la nivelul următor, având idei destul de mărețe. Speram să reușim să facem din acesta un proiect la nivel național în care să se implice majoritatea școlilor de șoferi și instructorilor autorizați. Mai este pana acolo dar suntem destul de încrezători și o să facem tot ce putem ca acest proiect să fie unul de succes.

Suntem deschiși la idei, critici, reclamații și sugestii așa că, așteptam să ne scrieți la office@scoalarutiera.ro

Chestionarele auto de pe Școala Rutieră sunt cele de la examenul oficial DRPCIV și sunt actualizate conform ultimelor modificări ale Codului Rutier din anul 2022.

Învață în 4 pași simpli și vei avea succes garantat!

  • În „Pasul 1 - Legislație și teorie” găsești toată legislația și teoria structurată pe 5 cursuri, cel mai important fiind cursul de legislație rutieră explicat audio-video prin animații 3D.
  • În „Pasul 2 - Indicatoare și marcaje” găsești toate indicatoarele și marcajele rutiere explicate pe înțelesul tuturor.
  • În „Pasul 3 - Mediu de învățare DRPCIV” găsești toate întrebările de la examenul oficial DRPCIV, verificate și explicate Audio-Video prin animații 3D de catre profesioniști, pentru a le putea înțelege mult mai ușor.
  • În „Pasul 4 - Chestionare DRPCIV” îți vei testa cunoștințele acumulate deja din primii trei pași de învățare. Iar în caz că vei răspunde greșit la unele întrebări, la final de chestionar le va afișa pe acestea la care ai greșit, împreună cu variantele corecte, explicațiile Audio-Video și articolele de lege actualizate la zi.

Îți recomandăm să-ți creezi un cont, astfel ți se va memora statistica de parcurgere a pașilor de învățare. Crearea contului și utilizarea aplicației mobile/web sunt gratuite.

Spor la învățat și succes la examinarea de la D.R.P.C.I.V.!

20 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

© Copyright Școala Rutieră 2024. Toate drepturile rezervate.