www.DRPCIV.ro și www.ȘcoalaRutieră.ro

www.DRPCIV.ro și www.ȘcoalaRutieră.ro

Scoala Rutiera este acelasi cu drpciv.ro?

www.drpciv.ro - Directia Regim Permise de Conducere si Inamtriculare a Vehiculelor

www.scoalarutiera.ro - Chestionare auto drpciv explicate audio video

Siteul oficial al celor de la politie este www.drpciv.ro! Toate celelalte siteuri cu nume asemanatoare (e-drpciv, i-drpciv, c-drpciv, etc) sunt simple site-uri ale unor oameni simpli care au profitat si inca profita facand bani frumosi de pe urma siteului oficial al politiei. Aceste site-uri nu sunt rau intentionate, insa daca acele chestionare au intrebari gresite, este posibil ca cei ce "invata" din acele chestionare sa interpreteze gresit legislatia rutiera si de aici se poate ajunge la situatii foarte neplacute. Am pus "" la cuvantul "invata" deoarece eu consider ca nu asa ar trebuii sa se invete. Nu sunt deacord cu aceasta modalitate de a obtine permisul de conducere. Parerea mea este ca toti cei ce dorec sa obtina permis de conducere trebuie sa invete, mai intai de toate, legislatia rutiera (OUG si Regulamentul), apoi sa invete semnificatia tuturor indicatoarelor si a marcajelor rutiere si abea dupa acestea sa inceapa sa rezolve chestionare auto drpciv ca sa isi poata testa cunostintele. Dar, din pacate, majoritatea cauta sa rezolve acele chestionare auto, si mai presus de toate, vor ca acele chestionare pe care le invata sa fie fix aceleasi ca la drpciv, asta pentru ca vor sa le memoreze vizual, lucru foarte daunator pentru siguranta circulatiei rutiere.

www.scoalarutiera.ro este un website educational ce ofera o cale de invatare eficienta pentru obtinerea permisului de conducere, formata din patru pasi de invatare. Acesta nu are nicio legatura si nu este in niciun fel afiliat cu siteul oficial al politiei DRPCIV. Singura asemanare intre acestea fiind chestionarele auto care sunt aceleasi pe ambele siteuri. Diferenta majora este ca pe scoala rutiera aceste chestionare auto sunt explicate audio-video pe intelesul tuturor.

Alte avantaje ale site-ului scoala rutiera ar fi:

  • Ofera o cale de invatare eficienta formata din 4 pasi de invatare
  • Toate intrebarile care va pot cadea la examen sunt explicate audio video
  • Chestionarul nu se opreste dupa 5 raspunsuri gresite si nici dupa 30 de minute, iar la final va explica video unde a-ti gresit.
  • Aveti articol de referinta la fiecare intrebare in parte, pentru a va lamurii in cazul in care aveti dubii despre varianta corecta de raspuns.
  • Functioneaza pe toate tipurile de browser (chrome, firefox, iexplorer,etc)
  • Se adapteaza perfect in functie de marimea ecranului.
  • Se poate utiliza si pe dispozitivele mobile (smartphone sau tableta)
  • Nu este obligatorie crearea unui cont
  • Chestionarele auto sunt explicate gratuit
  • Puteti conunica prin comentarii cu ceilalti urilizatori si cu administratirul siteului.

In concluzie, intre www.drpciv.ro si www.scoalarutiera.ro nu exista nicio legatura, acestea nu sunt siteuri partenere sau afiliate.

Daca doresti sa obtii permisul de conducere din prima incercare, urmeaza calea de invatare eficienta creata de www.scoalarutiera.ro !

85 Comentarii Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Pentru a putea lăsa un comentariu, trebuie să fii logat! Mergi la pagina de autentificare sau creare cont

© Copyright Școala Rutieră 2024. Toate drepturile rezervate.