Blog

Chestionare drpciv memorate vizual

Chestionare drpciv memorate vizual

Chestionare auto DRPCIV memorate vizual! Permisul de conducere nu este un test al capacitații de a memora vizual! Majoritatea celor care vor să obțină permis de conducere vor doar să rezolve chestionare auto, să memoreze răspunsurile corecte ale întrebărilor, fără a-și pune mintea la contribuție și să obțină permisul de conducere fără a învăța legislația rutieră. Acest lucru mă irită foarte tare și cred că nu doar pe mine, această metodă are un efect negativ asupra a tot ce înseamnă circulația rutieră.

Întrebări oficiale drpciv

Întrebări oficiale drpciv

​Majoritatea ne întreabă "Pe Școala Rutieră sunt aceleași întrebări ca la DRPCIV?" Am să vă răspund la această întrebare demonstrându-vă că pe www.scoalarutiera.ro sunt aceleași întrebări ca la examenul oficial de la DRPCIV. Pentru a vă demonstra acest lucru am realizat acest video în care am să intru pe www.drpciv.ro adică pe site-ul oficial al poliției (ATENTIE! site-urile derivate din DRPCIV nu sunt cele oficiale) și am să copiez toate întrebările dintr-un chestionar și am să le caut pe Școala Rutieră pentru a vă face să aveți încredere că aceste chestionare drpciv sunt cele oficiale de la…

DRPCIV sau Școala Rutieră?

DRPCIV sau Școala Rutieră?

Care este mai bun, DRPCIV sau scoalarutiera? De la început vreau să vă spun că site-ul oficial al celor de la poliție este www.drpciv.ro (nu e-drpcic, i-drpciv, c-drpciv, etc...) www.drpciv.ro - "Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor" este site-ul oficial al celor de la poliție. Pe acest site se pot rezolva chestionare auto, mai exact se poate da un examen identic cu cel de la poliție. Acest sistem este pus la dispoziția celor ce vor să dea de permis pentru a-și testa cunoștințele, astfel rata de promovare la examen s-a mărit, deoarece doritorii de permis de conducere…

Sistemul de frânare ABS

Sistemul de frânare ABS

În acest articol ne vom axa pe sistemul de frânare și vom rezolva neînțelegerile care se fac când vine vorba de situațiile în care este recomandat sau nu să utilizați frâna. De asemenea veți înțelege ce este sistemul ABS și ce rol are acesta. Multă lume este de părere că nu ar trebui să utilizăm niciodată frâna atunci când mașina alunecă, dacă este pe gheață sau dacă jumătate din mașină(două roți) este pe o suprafață cu aderență ridicată și cealaltă jumătate pe suprafață cu aderență redusă, precum noroi sau praf.

Poziția mâinilor pe volan

Poziția mâinilor pe volan

​Salut, vom discuta despre poziția mâinilor pe volan, airbag-ul și utilizarea centurii de siguranță. Atunci când conduceți, mâinile ar trebui poziționate pe volan aproximativ la ora 9 și la ora 3, astfel încât să efectuați o gamă maximă de mișcări fără a vă muta mâinile de pe volan. În plus, este foarte important să vă asigurați că mâinile nu sunt poziționate în fața airbag-ului. Poziția mâinilor la ora 9 și ora 3 vă va oferii cea mai bună percepție a volanului și cel mai bun control.

© Copyright Școala Rutieră 2024. Toate drepturile rezervate.