Blog

Chestionare drpciv memorate vizual

Chestionare drpciv memorate vizual

Chestionare auto DRPCIV memorate vizual! Permisul de conducere nu este un test al capacitatii de a memora vizual! Majoritatea celor care vor sa obtina permis de conducere vor doar sa rezolve chestionare auto, sa memoreze raspunsurile corecte ale intrebarilor, fara a-si pune mintea la contributie si sa obtina permisul de conducere fara a invata legislatia rutiera. Acest lucru ma irita foarte tare si cred ca nu doar pe mine, aceasta metoda are un efect negativ asupra a tot ce inseamna curculatia rutiera.

Întrebări oficiale drpciv

Întrebări oficiale drpciv

​Majoritatea ne intreaba "Pe Scoala Rutiera sunt aceleasi intrebari ca la DRPCIV?" Am sa va raspund la aceasta intrebare demonstrandu-va ca pe www.scoalarutiera.ro sunt aceleasi intrebari ca la examenul oficial de la DRPCIV. Pentru a va demonstra acest lucru am realizat acest video in care am sa intru pe www.drpciv.ro adica pe siteul oficial al politiei (ATENTIE! site-urile derivate din DRPCIV nu sunt cele oficiale) si am sa copiez toate intrebarile dintr-un chestionar si am sa le caut pe Scoala Rutiera pentru a va face sa aveti incredere ca aceste chestionare drpciv sunt cele oficiale de la examenul…

DRPCIV sau Școala Rutieră?

DRPCIV sau Școala Rutieră?

Care este mai bun, DRPCIV sau scoalarutiera? De la inceput vreau sa va spun ca site-ul oficial al celor de la politie este www.drpciv.ro (nu e-drpcic, i-drpciv, c-drpciv, etc...) www.drpciv.ro - "Directia Regim Permise de Conducere si Inamtriculare a Vehiculelor" Este site-ul original al celor de la politie. Pe acest site se pot rezolva chestionare auto, mai exact se poate da un examen indentic cu cel de la politie. Acest sistem este pus la dospozitia celor ce vor sa dea de permis pentru a-si testa cunostintele, astfel rata de promovare la examen s-a marit, deoarece doritorii de permis de conducere…

Sistemul de frânare ABS

Sistemul de frânare ABS

In acest articol ne vom axa pe sistemul de franare si vom rezolva neintelegerile care se fac cand vine vorba de situatiile in care este recomandat sau nu sa utilizati frana. De asemenea veti intelege ce este sistemul ABS si ce rol are acesta. Multa lume este de parere ca nu ar trebuii sa utilizam niciodata frana atunci cand masina aluneca, daca este pe gheata sau daca jumatate din masina(doua roti) este pe o suprafata cu aderenta ridicata si cealalata jumatate pe suprafata cu aderenta redusa, perecum noroi sau praf.

Poziția mâinilor pe volan

Poziția mâinilor pe volan

​Salut, vom discuta despre pozitia mainilor pe volan, airbag-ul si utilizarea centurii de siguranta. Atunci cand conduceti, mainele ar trebuii pozitionate pe volan aproximativ la ora 9 si la ora 3, astfel incat sa efectuati o gama maxima de miscari fara a va muta mainile de pe volan. In plus, este foarte important sa va asigurati ca mainile nu sunt pozitionate in fata airbag-ului. Pozitia mainilor la ora 9 si ora 3 va va oferii cea mai buna perceptie a volanului si cel mai bun control.

© 2022 All rights reserved.

Îți recomandăm să îți creezi un cont! Este gratuit!

De ce sa îți creezi cont? Vei beneficia de toate funcțiile acestui site, cum ar fi:

Pentru a crea un cont nou pe baza unei adrese de email ↓

Pentru a te autentifica cu Facebook ↓

Autentifică-te cu Facebook

Ai deja cont creat? Autentifică-te aici! ↓